Skorna jag drömmer om

Det här inlägget är i samarbete med nedan länkade varumärken.

Dessa är skorna jag drömmer om. Älskar modellen. Jag har ett par liknande från Deichmann sedan fler år tillbaka som börjar bli lite slitna vid klacken bland annat. Ska se om skomakaren här på orten kan piffa till och förstärka dem. Tyvärr säljer inte Deichmann denna skomodell längre som dessutom har visat sig vara väldigt bekväma. Det är mina favoritskor bland alla pumps.

Originalet är dessa från Valentino. Kostar åtskilliga tusenlappar men det kanske de kan vara värda. Så mitt mål är att nästa sommar klicka hem ett par skor från Valentino. Jag vill ha de med klack som kallas kitten heel. Lite lägre, alltså, som verkligen går att gå i. Men jag måste kolla upp så att skorna verkligen är bekväma.

 

Eller så kanske jag slår till på dessa röda. Också väldigt snygga.

 

valentino stud

Men jag ska inte säga nej till dessa i ballerinamodellen heller. Kolla in så snygga de också är på!

Vilka skor drömmer du om?