ANNONS:

Skorna jag drömmer om

Dessa är skorna jag drömmer om. Älskar modellen. Jag har ett par liknande från Deichmann sedan fler år tillbaka som börjar bli lite slitna vid klacken bland annat. Ska se om skomakaren här på orten kan piffa till och förstärka dem. Tyvärr säljer inte Deichmann denna skomodell längre som dessutom har visat sig vara väldigt bekväma. Det är mina favoritskor bland alla pumps.

Originalet är dessa från Valentino. Kostar åtskilliga tusenlappar men det kanske de kan vara värda. Så mitt mål är att nästa sommar klicka hem ett par skor från Valentino. Jag vill ha de med klack som kallas kitten heel. Lite lägre, alltså, som verkligen går att gå i. Men jag måste kolla upp så att skorna verkligen är bekväma.

 

Eller så kanske jag slår till på dessa röda. Också väldigt snygga.

 

valentino stud

Men jag ska inte säga nej till dessa i ballerinamodellen heller. Kolla in så snygga de också är på!

Vilka skor drömmer du om?

6 Comments

 1. Victoria
  7 August 2017 / 10:05

  De som jag pratat med som har valentino pumpsen tycker de är bekväma. Bästa skoköpet får man ofta höra. Tycker dock inte du ska köra på röda utan neutrala nude eller svart så du kan matcha dem till mer. Bra köp även om de är dyra. Funderar själv på ett par med låg klack.

  • 7 August 2017 / 10:22

   Ja det får bli svarta/nude och därefter röda. 😉

 2. Sarah
  7 August 2017 / 11:14

  Håll koll på farfetch.com. De har ibland 30% på Valentino. Där har jag själv köpt tre par 🙂 Bästa skorna jag har!

 3. Jennie
  13 August 2017 / 21:43

  Jag köpte också skorna från Deichmann. Det var ett riktigt bra köp. Väldigt tacksam för att du tipsade. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.