ANNONS:

Sensommar

sensommar

Jag känner att jag vill safta och sylta mer i sommar. Och det är ju faktiskt fortfarande perfekt tider för det. Jag tror att vi fortfarande har svarta vinbär kvar. Hoppas att det finns rabarber också för i så fall ska jag göra rabarberchutney med lite sting.

Imorgon måndag, eller idag eftersom klockan är över tolv, ska jag planera hösten. Jag gillar att skriva för hand med papper och penna när jag planerar, gör listor eller skriver för eller emot-listor. Det sistnämnda är min specialitet. Blir ett nytt block med oskrivna sidor. Ser fram emot det.

Har även satt av en hel del tid för bloggen. Så kul med allt höstmode och alla superreor som gör mig extra på hugget. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.