ANNONS:

Idag: Saft, långkok och snabbträning

Idag gjorde vi svartvinbärs- och smultronsaft till twinsens stora lycka, se recept här. De dricker inte saft normalt sätt men tycker det är kul att plocka bär från trädgården, koka egen saft och sila den.

Bilden är från förra året men resultatet blev detsamma idag. Minus sugrören. Fick bli halvtrista sugrör i plast och sånt gör sig ju inte på bild. 😉

 

Synd att köttgrytan blev så trist på bild men jag kan garantera att den blev mör och god. Trodde att barnen skulle rata rödvinssmaken, men två av tre åt den glupskt.

 

Ikväll stack jag iväg och tränade. Har varit otroligt seg hela dagen på grund av värmen så det var skönt att riva av med träning och därefter ta en kall dusch.

 

Min nya väska från Odd Molly (köpte min på Best of Brands rea) fick hänga med och för en gångs skull valde jag att gymma i shorts trots att jag föredrar träningstights. Men värmen gjorde det behagligare med shorts.

 

Blir nog shorts en månad framåt.

Nu ska jag umgås med stora sonen medan sambon försöker få twinsen att somna själva. Det skulle frisätta så mycket tid om de kunde somna mer självständigt.

Du får ha en fin sommarkväll! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.