ANNONS:

Jag testar BCAA isglass som är färdig att frysa in

Detta inlägg är reklam i samarbete med Svenskt Kosttillskott.

Förra sommaren gjorde jag egen isglass med BCAA genom att blanda vatten och BCAA-pulver. Den här sommaren slipper jag att blanda själv – nu finns det nämligen färdig isglass med BCAA hos Svenskt Kosttillskott som fryses in portionsvis.

Isglassen med BCAA innehåller inga kalorier och inget socker vilket passar dig som vill dra ner på kaloierna eller som av andra anledningar inte vill äta socker; du följer kanske en LCHF-diet. Varje portion innehåller 3 g BCAA.

Vad är då BCAA? Jo, BCAA är grenade aminosyror som kroppen snabbt kan använda till bränsle och för att bygga muskler. Därför lockar det mig att gå på gymmet och efteråt ta en svaklande BCAA isglass efter gymmet nu under sommaren. Denna glass fungerar också bra att ta före träning eller varför inte mitt under en powerwalk?

 

Eat Smart BCAA Isglass säljs i lådor om 10 stycken isglassar. Varje portion innehåller 120 ml. En låda kostar 149 kr, just nu, vilket innebär 15 kr per glass.

 

Du plockar bara ut de du vill frysa in, skakar om så att det är väl blandat och sedan in i frysen under några timmar.

 

Eat Smart BCAA Isglass finns i två smaker; ColaLight som jag har fått testat och PearLight. ColaLight passar för dig som brukar gilla calippo och PearLight är isglassen för dig som brukar gilla piggelin-smaken. Kan du inte välja så ska du så klart välja båda sorterna och kanske köra en smaktävling hemma?

ColaLight är god och tillfredsställer ett glassbehov trots att den inte innehåller socker. Den är läskande och perfekt varma sommardagar, inte minst efter gymmet. Det är en rejäl isglass som räcker ett bra tag. Jag gillar den! Testa den du också.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.