ANNONS:

Fjärilar på gymmet

fjarilar pa gymmet

God morgon! Eller kanske mer rätt – god förmiddag! 😉

Nu är jag hemma igen efter en vecka i Båstad med omnejd. Trots att vi bokade hus så sent som för tre veckor sedan, fick vi tag i ett trevligt gårdshus med flera sovrum och med promenadavstånd till stranden. Men jag har inte legat på latsidan helt och hållet under veckan. Inte alls faktiskt. Har ju tre barn – hehe! 😉 Har försökt hålla igång bloggen och har dessutom hunnit klicka hem ett och annat reafynd under veckan. En del riktigt bra och andra mindre bra.

Till exempel träningspåsen från Odd Molly du kan njuta av på bilden. De där fjärilarna ska med mig på gymmet idag. Som jag har längtat efter gymmet. Nästan lika mycket som efter min stationära, grymma dator.

Här kan du också fynda träningsväskan med fjärilar för 150 kr

4 Comments

 1. 17 July 2017 / 11:01

  Vilken snygg träningspåse!

 2. 17 July 2017 / 11:33

  Den var faktiskt riktigt fin, dock så är den alldeles för liten då jag har med mig massor till gymmet 😀

  • 17 July 2017 / 16:20

   Aha! Jag byter om och duschar hemma så jag har bara skor + handskar och mobil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.