Roomly – hitta inredning att köpa på ett ställe

Detta inlägg är reklam i samarbete med Roomly.

Roomly hitta inreding

Det finns så många och bra inredningsbutiker på nätet och vill du slippa att gå igenom alla, sida för sida, är det Roomly du ska besöka. Roomly har nämligen gjort det smidigt för dig som ska köpa inredning genom att samla i stort sett alla inredningsbutiker. Sajten uppdateras varje dag med nya produkter till aktuella priser. Det finns också möjlighet att läsa inredningsbloggen och att söka efter aktuella rabattkoder inom inredning. Roomly är med andra ord sidan för dig som vill hitta inredningsprodukter, få inspiration och ha koll på de senaste erbjudandena inom inredning!

Det som jag personligen uppskattar med Roomly är att jag lätt kan söka fram den eller de produkter jag är ute efter. Ofta väljer jag kategori och sedan kan jag filtrera fram rätt inredningsprodukt genom att välja varumärke, underkategori, färg eller material och prisfilter. Dessutom kan jag genom ett knappklick endast visa produkter som reas och att lägga till sökord om jag behöver smalna av sökalternativen ytterligare.

En kul grej i kategorierna är att jag kan välja rum istället för inredningskategori. För ibland vet jag att jag vill ha något nytt till vardagsrummet till exempel, men jag vet kanske inte exakt vilken produkt som ska ge upphov till den känslan jag är ute efter. Vida sådana tillfällen gillar jag att kunna gå igenom produkter efter typ av rum.

Roomly vaser

Just nu är jag på jakt efter vaser och därför är kategorin vaser aktuell för min del. Jag har sedan tidigare Alva Aalto-vasen ovan i en rökig nyans, men skulle vilja ha en helt transparent också. Tycker den är fin till tulpaner vilket innebär att den används flitigt från tidig vår till sommar.

Jag har också väldigt förtjust i vaserna från Klong (de två andra). Mässing är min grej, men jag kan inte bestämma mig om jag vill ha Skott (den med plats för en blomma) eller Äng som har typ plats för en hel äng. 🙂 Älskar att varje blomma får varsin plats i rutmönstret. Himla snyggt också!

Är du på jakt efter något speciellt inom inredning? Spana in Roomly!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.