Lördagens outfit från Norrvikens trädgårdar

Det här inlägget är i samarbete med nedan länkade varumärken.

Äntligen kom jag åt datorn! 🙂 Idag (eller igår rättare sagt) har jag haft på mig klänning från Zara, jeans från Reign Italia [finns hos Raglady], sneakers från Woden [här finns de] och guldig väska från Michael Michel Kors [här finns den]. Men det var betydligt varmare än vad jag trodde så jeansen var helt klart överflödiga kan jag säga så här i efterhand.

 

Först blev det ett besök på Norrvikens trädgårdar där vi hittade salamandrar och fikade.

 

Jag valde rostbiffsmacka på riktigt mörkt bröd. Så gott!

Sedan krabbfiske från en stenbrygga i Båstad. Nu vet jag hur krabbor ska fångas så det blir förmodligen ett separat inlägg om detta. Barnen uppskattade det enormt mycket. Jag tyckte också det var kul!

Senare på kvällen köpepizza och Yatzy vilket fick fullända dagen. 🙂