Så här såg modebloggarna ut för 10 år sedan

Vilken nostalgikick! Jag hittade mina gamla dagens outfit-bilder på min första blogg hos blogg.se. Det var där allt startade.

Nu kanske du tror att jag minskat ner storleken på bilderna, men icke! Det var så här stora de var för tio år sedan och oftast redigerades huvudet bort.

Fler som minns att vi hade leggings till nästan allt, knepiga kjolar med jättestora fickor, jeansjackor med stora blommor, hängselkjolar och åter igen leggings, leggings och leggings. 😉 Jag hade nästan aldrig byxor på mig, utan trivdes bäst i leggings eller strumpbyxor och kjol.

Plaggen jag älskade: Bananklänningen från See by Chloé, vit t-shirt med uggletryck från See by Chloé, kjolen från Dagmar, blå kjolen med stora fickor från Saga Lova, gröna koftan från H&M, röda koftan från Velvet, päronklockan från Marc by Marc Jacobs och shortsen med paperbag waist från H&M.

Vad hade du på dig på 10 år sedan?

Jag utmanar alla som vill att lägga ut det på sin blogg. 🙂 Eller så får du gärna skicka in bilder till mig på info@kathe.nu och berätta kort vad du har på dig.

4 Comments

 1. 11 July 2017 / 11:33

  Sååå kul med tillbackablick 😃

 2. Pernilla
  11 July 2017 / 14:35

  Åååh vad roligt med en tillbakablick och jag kommer ihåg hur mycket jag gillade din bananklänning då. Får nog ta och kolla tillbaka på mina bilder från 10 år sedan så jag får reda på hur annorlunda (eller inte annorlunda) min stil är nu.

  • 12 July 2017 / 01:26

   Vad roligt att du läste min blogg då också. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.