Strandhäng i Båstad och mumiebaddräkt jag rekommenderar

Vi hade tur med vädret idag! Även om vi inte helkroppsbadade så var det i alla fall inte blåsigt och kallt på stranden.

 

  

Sorry för nakenchock, men jag måste bara tipsa om min baddräkt från Miraclesuit [finns att klicka hem här]. Känner mig som en mumie i den – på ett bra sätt. 😉 Den packar in en på ett perfekt sätt. Köpte den för ett ganska bra tag sedan och tyvärr finns den inte på rea just nu. Hädanefter kommer jag endast att köpa baddräkter från Miraclesuit.

 

Minsta barnen fångade räkor. Tyvärr blev det ingen krabba.

 

På café Veranda åt vi köttbullar och fish and chips till lunch. Jag valde det sistnämnda. Uppskattar verkligen hemmagjord remouladsås. Mums!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.