Ikväll fixade jag och äldsta sonen pizza. Mycket roligare i köket när man är två. 🙂
Hann inte ta foton på “snyggpizzorna” – de första. 😉 Gjorde först Vesuvio till barnen och Vesuvio + lök till oss vuxna. På bilden tog jag kyckling som blivit över från lunchen.
Fördelen med egna pizzor är att jag slipper det tjocka lagret ost som nästan alla pizzerior envist lägger på. Blä, det gillar inte jag. Lite mer finess tack!
Eftersom jag gillar att experimentera vill jag testa lite kul vuxensmaker vid annat tillfälle. Tipsa mig gärna om kul smaksättningar! 🙂 Något annat än getost och jadajada alltså. Något jag inte hört förr. 😉
Ha en fin fredagskväll. Eller natt kanske. Känner att jag vänt lite på dygnet redan. Ops!
Mina favoriter är: sardeller, kapris och rödlök och fänkålssalami, grillad paprika och ruccola 🙂
Author
Tack för tipset! Låter supergott – det ska jag testa!
Mysigt att laga tillsammans och så gott. Kram Anette
Author
Verkligen! 🙂 Kram