ANNONS:

I Zara-butiken: Kunde inte låta bli…

 


Jag tänkte lämna tillbaka den naturvita dräktjackan och två kjolar hos Zara, men det blev visst ett byte istället. Ska berätta mer i ett annat inlägg om hur retur hos Zara fungerar (inte som jag trodde).

Testade den här svarta jumpsuiten. Trodde först det var en klänning och såg inte förrän jag var i provrummet att det var en jumpsuit.

 

Fick ju passa på att testa den ändå och till min förvåning blev det inte så dumt ändå. Tänk er den med klackar och mina nya, snygga quiltade väska från Michael Michael Kors. Det kan bli bra! Och fixat hår. Kanske några lager BUS. 😉

Den är nyinkommen och kostar 349 kr. Mycket prisvärt!

 

Blev också nyfiken på den här gula kavajen med vidd i ärmarna. Den finns på rean.

 

Jättefin, men längden gör att den får fel proportioner på mig. Snygg på någon som är längre.

 

Jag vet att jag redan har en svart och en röd volangkappa, men gult, alltså. Kunde inte låta bli att testa.

 

Tycker den är så fin.

 

Ja, vad ska jag säga. 😉 Kom hem med en ny påse från Zara och två sallader från Redfellas. The Cab är min favorit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.