Testar jackorna från Zara och tipsar om Morris

Här är den gula jackan som finns på Zaras rea. Jag behåller den då den fyller en kul funktion i min garderob – jag har ingen gul blazer/jacka sedan tidigare. Inte ens en kappa. 😉

Själv är jag inte så förtjust i blått kombinerat med gult så i första hand blir det andra nederdelar än just blå jeans. Väljer hellre beige eller vitt. Kan tänka mig att testa med knallrosa också när jag är på det humöret. 😉

 

Den första jackan kommer från Zaras rea. Den andra har jag haft i snart fyra år och kommer från Morris. Jag tycker att den från Zara också är jättefin, men gillar den från Morris mer. Tycker att fickornas placering passar mig bättre.

Tröttnar aldrig på jackorna från Morris. Har två svarta också jag reafyndade tidigare i år.

Om du också är sugen på en jacka från Morris så kan jag tipsa om att Åhléns rear en i stl 38 just nu [KÖP HÄR].


Och Boozt rear likadana jackor från Morris – just nu finns stl 38, 42 och 44 kvar [KÖP HÄR].

Mina outfits där jag har jackan från Morris på mig:

tisdagoutfit3 dages

jag52dagens2

 

2 Comments

  1. 3 July 2017 / 21:59

    Snygga jackor! Och de från Morris är finast, syns att de är av bra kvalitet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.