ANNONS:

Svarta kläder på sommaren – är det passande?

svart på sommaren

Vad tycker du om svarta outfits på sommaren? Jag tycker att det kan vara jättesnyggt. Faktiskt snyggare på sommaren än på vintern. Oftast har du en mer fräsch och gyllene hudnyans på sommaren, som en naturlig foundation, vilket gör att du passar lite bättre i svart på sommaren än på vintern. I alla fall om du tillhör dem som kan se lite bleka och sjuka ut i svart på vintern.

Klänningen kommer från Odd Molly [FINNS HÄR], väskan i mocka med fransar från Ellos egen kollektion just nu på rea [FINNS HÄR] och sandaletterna från Ellos egen kolletion på rea [FINNS HÄR]. Allt på bilden från Ellos – aktuella erbjudanden hittar du direkt där. Se också min rabattruta här till höger.

2 Comments

  1. 3 July 2017 / 23:08

    “Oftast har du en mer fräsch och gyllene hudnyans på sommaren, som en naturlig foundation” Hmmmmmmm I wish 🙂

    • 4 July 2017 / 00:12

      Detta gäller förstås inte e-handlare eller datanördar. 😂 Jag kör med BUS 😅

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.