ANNONS:

Mitt bästa lipgloss och fler produkter från Buxom

Buxom Lipgloss Kicks
Mitt absoluta favoritlipgloss sedan flera, flera år tillbaka är det från Buxom i färgen Amber (varm, aprikos färg). Under lång tid trodde jag att det var ett varumärke från bareMinerals, men det visade sig att det är ett eget, fristående märke. Gissa hur väldans glad jag blev när Kicks tog in Buxom i sitt sortiment. 🙂 Jag som trodde att produkten hade utgått.

Jag har också testat mascaran som många tycker är bra, och jag tyckte den var medelbra. Hyfsat bra, men inget uppseendeväckande för en volymmascara.

Däremot är jag väldigt nyfiken på att testa bronzern i färgen Tahiti (den ljusaste) som ger jättefin ut. Jag köpte en bronzer från bareMinerals för inte så länge sedan men den syns knappt på mig. Och jag som annars måste vara försiktig när jag använder bronzer tycker det är skrattretande när jag ivrigt borstar på lager för lager utan att det gör någon nämnvärd skillnad. Hehe!

Jag tror det blir en beställning på bronzern. Passar på nu när Kicks ger 15% rabatt hela sommaren på allt. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.