ANNONS:

Hårda resväskor på rea

hårda resväskor rea
Imorgon ska jag skriva packlista inför vistelsen i Båstad. Jag älskar att skriva listor så det kommer att bli njutningsfullt. Ska packa i den gula resväskan och ta med mig ganska praktiska kläder även om jag tänker mig en och annan “snygg-outfit” också. Jag hoppas att vädret blir bättre så det går njuta lite av stranden och havet. Får inte att glömma ta med mig nya baddräkten.

Såg att Accent rear resväskor från American Tourister. Jag har mellanstorleken som jag tycker är perfekt. Inte för stor och jobbig, och jag får plats med en hel del. Resväskorna finns i tre olika storlekar – stor (75 cm), mellan (66 cm) och liten (55cm).

Jag kan helt klart rekommendera att välja en i färg så att den lätt syns. 🙂 Min tanke med gul var att den skulle matcha guld och lysa upp som solen.

 

Liten glimt av min gula. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.