ANNONS:

En quiltad väska från Michael Michael Kors istället för Chanel

053outfit malmo2
Jag är så fruktansvärt nöjd med mitt reafynd från Zalando, nämligen en quiltad väska i Chanel-stil från Michael Michael Kors. Reafyndade den här och tänkte tipsa er läsare om det, men den tog slut på en dag. Den finns dock kvar till fullpris här hos Sarenza och i färgen Cherry här hos Zalando.

 

chanel vaska7
Skinnet är sagolikt mjukt och fint.
chanel vaska5
Axelbandet/-banden ligget jättebra på axeln och det är lätt att ändra från långt till kort.

 

chanel vaska3
Väskan är klassiskt quiltad och den är inte för liten och inte för stor.  Metallen är snyggt guldfärgad och den innehåller många fack. Den kostar långt ifrån lika mycket som en Chanel-väska då designern är Michael Michael Kors och dessutom hittade jag den på rean. Jag tror jag är kär! 🙂

Tyvärr sålde den som sagt slut väldigt, väldigt fort hos Zalando men den finns i färgen Cherry till fullpris HÄR och i svart HÄR.

P.S. En present till mig själv! 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.