ANNONS:

Rea på smink!

sminkrea
Jag älskar hudvård men givetvis ligger smink mig också varmt om hjärtat. Jag tillhör de som sminkar sig varje dag eftersom jag gillar det. Om jag inte sminkar mig är jag allvarligt sjuk – typ så. 😉 Sedan kanske jag inte är så noga när jag är “ledig” – då blir det en BB-kräm, lite mattande puder, ögonpenna och mascara. Det är minimi-makeupen för mig.

Men nu tänkte jag tipsa om bra rabatter och erbjudande just vad gäller smink!

♥ Eleven ger 20% rabatt t.o.m. imorgon tisdag. Gäller också hud- och hårvård.

Skincity ger 20% rabatt på Jan Marini och Rodial.

♥ Grand Parfymeri ger 20% rabatt på mascaror från Lancome (några av de absolut bästa enligt mig). Och handlar du 2 får du gåvan.

Lyko ger 20% rabatt på allt smink – ange rabattkoden 20SMINK.

Glossybox ger 25% rabatt med rabattkoden MORSDAGADT.

♥ Yves Rocher ger fri frakt just nu med rabattkod FREE1705.

Hur ofta använder du smink?

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.