ANNONS:

Det kom ett fint paket från Skincity med hudvård, makeup & docka

skincity15
Skincity har så snygga paket både utanpå och inuti. Jag gjorde en beställning, i förrgår tror jag det var, och igår kom paketet.
skincity13
Skincity har 20% rabatt på bästa ögonfransfärgen RefectoCil så jag köpte en ny i blåsvart för att fransarna ska bli riktigt mörka. Det är också 20% rabatt på Carita och så får man två mindre makeupprodukter från Laura Mercier om man köper makeup för minst 600 kr.
skincity10Jag köpte min favorit-BB-kräm från Carita och ett nytt bronzingpuder från bareMinerals jag inte testat innan.
skincity11
Skincity har också 20% rabatt på solskydd så det blev ett stift från Clarins med spf 30 för att lätt kunna bättra på barnens solskydd under dagen. Ögonkrämen från Carita har jag redan hunnit testa. Den har en kylande applikator av metall och ögonkrämen plumpar upp fint. Ny favorit direkt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.