En del av dagens: kamouflage, aprikos och off-white

en del av dagensskönt med en temperatur på strax under tjugo grader. Helt perfekt väder för mig! 🙂

Idag har jag haft på mig off-white sneakers från Woden (jag kallar dem världens skönaste och de finns här), kamouflagebyxor från Zara, aprikos topp som visar lite av axlarna från H&M (syns bara pyttelite av den), off-white kappa från Zara och väska från Michael Michael Kors.

Idag har jag verkligen betat av mina listor punkt för punkt. Jag kommer att köra på så här några veckor framåt.

Ska också fixa en bokningssida för de företag som vill ha hjälp med sociala medier/uppdateringar av hemsidor under sommaren. Tänker mig småföretag och andra mindre företag som inte hinner med det själva på grund av semester. Till hösten funderar jag på att ta fram ett lanseringspaket. Har fått in en bra rutin när jag lanserat olika varumärken som Hittabox, Businessboxen, Sweden Influencers o.s.v. vad gäller PR, press, hemsida och sociala medier. Det sparar otroligt mycket tid om det görs i rätt ordning.

Nu ska jag få barnen i säng. Ikväll ser jag fram emot ett nytt avsnitt av Grimm, mangokesella och ny färg på naglarna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.