Sommarsnyggt och dyrt från Prada

snyggt dyrt vill ha
Nu har jag kikat hos Net-a-Porter. Mycket snyggt men dyrt – som vanligt. Deras konverteringsgrad måste vara låg (många som kommer dit för att inspireras), men å andra sidan är snittordern väldigt hög. 😉

Är inte leopardsandaletterna helt fantastiska? De kommer från Prada och finns här.  Jag gillade också outfiten med “kortlång” volangkjol, volangtopp och sandaler till det. Detta vill jag apa efter i sommar.

1 Comment

  1. Sabi
    10 May 2017 / 20:18

    Sandalerna är superfina. Har för mej att scorett hade nåt liknande 2016. Kan ha varit av märket Dasia och lite mer träsko. 👡

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.