Nyklippt & färgfunderingar – ska jag våga?

nyklippt
Igår klippte jag topparna och en lätt uppklippning runt ansiktet hos frisör. Tänk att någon centimeter kan göra att det känns så mycket bättre. Jag lockade håret på morgonen så det klipptes lite vågigt, men jag hoppas det blir bra när jag tvättar ur vågorna. Skönt att snabbklippa sig på 20 minuter och slippa sitta hos frisören i upp till 3 timmar. Den tiden kan jag lägga på annat.

 

mood blondering
Nästa steg är att ljusfärga och slinga utväxten. Om jag gör det själv kan jag sitta vid datorn samtidigt = ingen slöseri med tid. Beställde dessa produkter från Lyko i fredags. Tyvärr verkar det vara seg leverans denna gången så jag får nog inte produkterna förrän strax efter lunch eller imorgon. Lite trist!

Frågan är om jag först ska ljusfärga med Pärlblond 102 som gör håret ungefär 3 steg ljusare och sedan gå på med Silverblond 107 (inte testat tidigare) som slingor på fri hand. Jag har ganska mycket röda pigment så jag tycker silverblond lät lockande. Det blir förmodligen inte silverblont på mig. S – och jag vill inte ha silverblont som slutresultat.

Eller så går jag på med Silverblond 107 direkt. Någon som har testat den? Bleker den extremt mycket? Blir det verkligen silvrigt på hår med röda pigment?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.