Så kul att blogga om företagande

blogga om foretagande
Jag har under en längre tid känt att jag vill blogga mer om företagande men inte riktigt hittat rätt forum. Fattar inte att jag inte blivit tillfrågad än? Hehe! Har ju massor med misstag att dela med mig av efter alla dessa år. 😉 Tänk om jag visste allt jag vet nu när jag startade.

Här bloggar jag ju mest om mode, skönhet & shopping, så jag har inte velat skriva så ingående om företagande med risk att trötta ut er som inte är intresserade av det.  Men i och med att jag var med och startade Businessboxen fanns det möjlighet att blogga där. Just nu är vi två stycken som bloggar om allt mellan himmel och jord som rör entreprenören och företagande.

Senast skrev jag ett blogginlägg med 9 tips företagare bör göra varje dag. Läs gärna och tyck till.

Kolla in bloggen här!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.