Söndagens träning – detta går bra/mindre bra

traning1
Så nöjd med att komma iväg ytterligare en gång den här veckan till gymmet, särskilt eftersom alla barn hostar mer eller mindre. Körde helkropp, men det blev mest armar.

Benspark (framsida lår) och triceps push down i kabel (triceps) går bäst just nu. Känner mig stark där. Hantelcurls (biceps) är på frammarsch – jag har lärt mig tekniken och ökar vikterna sakta men säkert.

Baksida lår är nog segast och det jag gillar minst att träna. Skulle vilja att det fanns en liggande lårcurl på gymmet men det finns tyvärr inte. Djupa knäböj är typ värsta övningen som finns. 😉 Men det gör inget för jag är inte alls sugen på att träna upp en extremt stor ända. Haha! Jag ska börja med marklyft istället – tror det mer är min grej. Kör just nu lättare marklyft med kettlebell.

Måste boka in någon bra pt snart för att få till nya övningar med kettlebell samt marklyft.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.