Rotmos och mer husmanskost

rotmos1
Husmanskost ligger mig varmt om hjärtat, men det är inte så ofta jag lagar det. Härom veckan när jag gjorde köttbullar, sås och potatis åt barnen så att det kom ur öronen. Alla tre gillade det! Annars brukar tycke och smak variera rejält. Får väl göra köttbullar oftare. 🙂

Personligen tycker jag det är kul att förändra lite och testa nytt. I söndags gjorde jag till exempel rotmos med lövbiff istället för fläsk eller korv. Rotmosen fick bli helt vegetarisk med ekologisk buljong. Serverade med pepprig ruccola och senapsvinegrette gjord på dijonsenap. Dressingen är perfekt att ringla över alltsammans. Mums!

4 Comments

  1. 14 March 2017 / 17:52

    Vad gott det ser ut!

  2. Minna
    18 March 2017 / 19:05

    Husmanskost är det bästa, iallafall till vardags ?Våra barn har alltid gillat det, numera är dom vuxna men lagar själva det!! Hemmalagade köttbullar med potatismos och rårörda lingon är jättegott, vanlig söndagsstek med potatis, brun sås, pressgurka och kokta grönsaker…. bättre söndagsmiddag får man leta efter!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.