Läsarfråga: Vilka är dina favoritbutiker?

mina favoritbutiker1
Fick en fråga om mina favoritbutiker och vilka jag själv shoppar ifrån. Det är i stort sätt samma butiker jag bloggar om. Det känns viktigt för mig att de jag tipsar om också är de jag gillar och köper ifrån.

När jag är ute efter dyrare saker väljer jag helst Zalando, Best of Brands, Boozt, Wakakuu eller Raglady. Dessa fem butiker klarar jag mig väldigt långt på – också när det gäller inköp till familjen. Jag kompletterar som alla andra med H&M och ibland Zara. Och Vila som är en stor favorit bland budgetkedjorna. Ellos har blivit allt mer sällan faktiskt – har blivit mer heminredning än kläder senaste åren.

När det kommer till skönhet varvar jag främst mellan Skincity, Eleven och Grand Parfymeri.

Vilka är dina favoritbutiker?

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.