På studiebesök hos Gents i Helsingborg

gents1

gents2
Idag har jag varit på studiebesök (är väl enklast att beskriva det som även om det låter som att man går i 9:an och ser världen för första gången ;)) hos Gents i Helsingborg. Grundaren delade med sig av många värdefulla händelser under företagets utveckling och det är speciellt en sak jag direkt ska sätta tänderna i. Nuvarande VD:n hade också intressanta saker att berätta.

Och jag fick med mig en goodiebag hem. Ansiktsmasken för män kan jag inte låta bli att testa själv. Tror jag ska göra det imorgon på självaste internationella kvinnodagen. 😉

2 Comments

  1. 7 March 2017 / 17:11

    Vad roligt att få höra om utvecklingen i företaget.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.