5 år gamla outfits – är det OK att bli inspirerad av sig själv?

outfits 5 ar sedan
Halva grejen med att blogga är att det är så kul att kika på gamla inlägg. Som modebloggare har det blivit en hel del outfits genom åren. Särskilt kul är det att kika på bilder från 2011/2012 när tvillingarna var typ ett halvår gamla.

Men jag inspireras också av mina gamla outfitbilder; upptäcker nygamla kombinationer och klädesplagg/väskor/skor jag glömt att jag hade. Vilken kick – nu måste jag verkligen rensa klädkammaren och rota fram gamla, fina saker.

Jag snabbrensade min garderob i förrgår och det är så mycket roligare och lättare att hitta.

4 Comments

  1. 7 March 2017 / 09:48

    Roligt att se tillbaka.
    Och att inspireras av sig själv är helt ok enligt mig.
    Att ha outfits med historier och som man trivs i känns smart på många sätt.

  2. 7 March 2017 / 21:32

    Jag tycker också att det är okej att att inspireras av sig själv. Jag bloggar inte om kläder men däremot så blir jag väldigt inspirerad av mig själv när jag tänker tillbaka på min träningsresa och ser bilder från min utveckling.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.