ANNONS:

Så tacksam!

kathese
När jag tillhörde blogg.se registrerade de domänen kathe.se till mig.  De hade valt ut en handfull bloggare och jag var en av dem de ville satsa på. Kort därefter fick jag ett erbjudande från Amelia jag inte ville säga nej till, så flyttade jag över dit och började blogga för dem istället. Domänen kom inte till användning och den har inte lett till någon sida under dessa 8 år.

För några veckor sedan fick jag möjlighet att ta över domänen från Nyheter24Gruppen som numera äger Blogg.se. Så fint av dem att lämna över den till mig. Tack!

Om några timmar går det att använda kathe.se också för att komma hit. Cirkeln är sluten. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.