Nya boots från Michael Michael Kors

michale kors boots1
För ett tag sedan berättade jag om mina nya boots från Peter Kaiser, som du kanske minns? Jag valde att byta till dessa som kommer från Michael Michael Kors. De finns också på rean. Jag kom fram till att modellen passar mina fötter bättre, jag gillar att de är otroligt lätta och att de inte är av mocka vilket gör att de tål slask bättre.

Visst hade jag kunnat tänka mig båda två men ett par räcker ju faktiskt.

 

michale kors boots2
Uppifrån ser de ut så här. Vida skaft och lagom spetsiga.

 

michale kors boots4

Hälpartiet är av svart lack vilket jag tycker ger en snygg effekt.

 

michale kors boots3
Vad tycks? Här finns de om du också är sugen på dem!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.