ANNONS:

Gammaldags popcorn i kastrull

gammaldags popcorn
Vilka popcorn är godast?

Igår var det så klart läge för fredagsmys. Hittade inte mirco-popcornen så det fick bli det gamla beprövade sättet med poppning i kastrull. Barnen hade aldrig sett något liknande. 😉 Och de tyckte inte det var lika gott heller.

Jag poppade i smör för att det skulle bli god smörsmak men borde kanske använt olja istället. Det var så länge sedan jag poppade i kastrull. Får testa igen med olja för det kan väl inte vara så att det blir godare i micro? Det känns hur trist som helst i så fall. Matlagning i mirco ser jag som ett andrahandsalternativ. Det går snabbt men blir inte lika bra. Men i det här fallet kanske det är så?

Träning när man är på gränsen

Medan barnen är på kalas ska jag sätta igång en tvätt och passa på att träna. Jag är lite, lite “nysig” men känner inget i halsen så jag kör på. Tog ju det lugnt igår. Lite lätt benträning kan inte skada.

Melodifestival eller film?

Ikväll blir det nog Melodifestival eller så spelar vi in det och ser en film istället för att se musikprogrammet hela familjen imorgon istället. Men känner du till någon bra film du vill tipsa om? Gärna svensk eller action/äventyr.

Ha en fin lördag om det inte skulle bli mer bloggande idag. Vi får se. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.