ANNONS:

Behöver du beställa ny makeup? Få 20% rabatt!

makeup eleven 20
Just nu har Eleven ett erbjudande som innebär att du får 20% rabatt på all makeup. Det gäller under helgen vid köp för över 499 kr och kräver ingen rabattkod.

mina makeupfavoriter

Här är några av mina favoritprodukter. Jag gillar rouge från YSL som har mycket pigment och innehåller både matta och blanka pigment, mascara från bareMinerals som är snäll mot ögonen och likaså ögonpennan från UNE. Jag gillar också Cover All Mix från Make Up Store (detta är den lättare varianten, Easy) och mineralfoundation från bareMinerals som alltid måste finnas i min makeupnecessär. Använder den gärna över en flytande foundation när jag behöver lite mer än bara nedmattning och fixering. Den täcker ju mer jag borstar på och det kan behövas ibland.

Vilka är dina makeup-favoriter?

Här kommer du till makeup-avdelningen med 20% rabatt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.