ANNONS:

Mycket prenumerationsboxar blir det

boxar vi testat
Så kul med prenumerationsboxar! Under ett års tid, sedan Hittabox.se startades, har jag hunnit testa en himla massa och Sverige bjuder på väldigt många bra. Men alla är inte testade än. Säg gärna till om det är någon speciell du vill ska öppnas, någon som inte redan finns här.

Senaste funktionen jag lagt till är en kontaktknapp som gör det lättare att ställa frågor, ändra eller avsluta sin prenumeration direkt till aktuell kundtjänst. Till slut lyckades jag klura ut hur det skulle läggas upp utan att kräva inloggning. Idag prenumererar många på flera olika boxar och tycker det är jobbigt om de ska behöva logga in, särskilt om det gäller flera olika ställen.

Idag blir det fullspäckat med intressanta möten. Bloggar mer i eftermiddag. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.