ANNONS:

Om gårdagens träning, lussekatter & tulpaner

traningen forra veckan
Förra lördagen tjoffade jag igång träningen rejält på Fitness Force med typ halva släkten ;), och den senaste veckan fick jag till hela fyra styrketräningspass. Är himla nöjd med nystarten och är hur peppad som helst. Längtar efter att träna idag också med får inte bli för ivrig. Vilar idag, ska sova lagom många timmar i natt – sedan kör jag ett nytt pass imorgon. Längtar ihjäl mig efter snygga biceps. De borde ju börja poppa upp under våren nu när jag fått till tekniken på den övningen…
gardagens fika
Efter träningen passade vi på att fika hos mina föräldrar då C och morfar hade bakat lussekatter. Så gott! Och så var det ju tulpanens dag. Tur jag fick med blommorna på bilden. Jag en bukett hemma också som snart slår ut. Lite vår inne så här i minusgraderna. Brrr!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.