ANNONS:

Underbara vischan & en eloge till alla som orkar bo mitt i Stockholm

vischan
Det här är bara någon kilometer från där jag är uppvuxen. Igår, efter att jag lämnat ett barn för övernattning, åkte jag till min bästa kompis.

Passerade denna plats. Så härligt och energigivande med vischan. Och så långt ifrån tunnelbanan i Stockholm – en plats jag verkligen inte trivs på. Nu bor jag visserligen på en mindre ort och inte ute på vischan men jag har väldigt nära ut! Hade inte barnen varit beroende av skolor hade jag valt att bosätta mig så här.

Och så måste jag passa på att ge en eloge till alla som orkar bo i storstäder som Stockholm och kanske som av olika anledningar “måste” men egentligen inte vill. Jag tror att nya TV-serien Mandelmanns gård kan locka båda den ena och den andra inbitna storstadsbon att vilja starta en ekologisk gård. Är inte programmet underbart? Intressant, utbildande utan pekpinnar och fantastiska människor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.