ANNONS:

Nytt vårmode hos Best of Brands

vårmodet 2017 hos Best of Brands
Rea i all ära men jag gillar att spana in vårmodet 2017 också. Jag har plockat samman några av mina favoriter från Best of Brands. Hann bara till sidan tre, sedan var kollaget fullt.

Trots att julen precis är förbi är jag sugen på rött. Så snyggt i vår också. Och de där dräktjackorna från Morris gillar jag så väldigt mycket. I vår finns de i färgerna svart och off-white. Hjälp, vad jag blir shoppingsugen men jag måste bärga mig. Shoppade en Morris-kavaj i ullblandning i julas.

Här är direktlänkarna:
1. Röd topp Boss Black
2. Röd kjol Boss Black
3. Vårkappa Morris
4. Mobilfodral iPhone 7 By Malene Birger
5. Offwhite kavaj/jacka Morris
6. Väska Lexington
7. Svart kavaj/jacka Morris
8. Röd kofta Odd Molly
9. Ring Edblad (rea)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.