ANNONS:

Mina reafynd: Sjal från Missoni

Missoni sjal
Jag är inte ute i butikerna och fyndar för det tycker jag är för hetsigt. Jag e-handlar hellre och då får jag dessutom ångerrätt (förmodligen behåller jag bara en viss del men vill ta hemma och pröva ut det bästa). Tänker visa upp i olika inlägg vad jag reafyndar under jul och nyår. Jag har tidigare berättat om svarta sneakers från Woden.

Mitt andra fynd är en sjal från Missoni jag klickade hem från Raglady (slutsåld nu). Jag har en liknande i orange toner men känner att jag vill ha en utan orange också som passar till rött t. ex.. Den här i gröna toner tror jag blir perfekt. Den har metallic-tråd och är av ullblandning så det är en utomhussjal. Ja, en halsduk kanske är bättre ord. 😉

Om du vill fynda Missoni-sjalar ska du kolla in Outnet också!!

Vad tycks?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.