ANNONS:

Mina favoriter från Boozt rea

boozt-rea-mina-favoriter
Det är så mycket reor nu att det är lätt att bli alldeles snurrig av rabatter hit och dit. Jag har bland annat valt att reafynda hos Boozt och funderade först på att klicka hem den snygga och urmysiga beige kappan från By Malene Birger men blev snål och klickade hem svarta sneakers från Woden istället. 😉 Jag har de i off-white men vill gärna ha i svart också. Snygga och supersköna – en kombination som får mig på fall.

Här är annat fint jag hittade (blev t. ex. väldigt sugen på koftan från Odd Molly):
1. Sjal By Malene Birger
2. Väska By Malene Birger
3. Klänning Odd Molly
4. Beige ullkappa My Malene Birger
5. Tröja By Malene Birger
6. Blå pumps By Malene Birger (ej rea)
7. Svarta sneakers Woden (ej rea längre)
8. Tröja Maison Scotch
9. Kofta Odd Molly

Eller så kikar du själv här!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.