ANNONS:

Country Dreams smygstartar rean med upp till 70% rabatt!

country-dreams-rea
Idag drar det igång en del reor för nu är det snart omöjligt att hinna få en leverans innan julafton om man inte bor i Stockholm och de erbjuder bud. Country Dreams smygstartar sin stora rea med upp till 70% rabatt.

Vad tycks om de fyra alternativ jag valt ut? Den ljusblå skjortan och den beige ullkappan är från mitt favoritmärke Morris, blusen längst ner till vänster från Maison Scotch och sjalen från By Malene Birger. Attans att jag inte väntade med att köpa sjalen på rean. Den är av tunn, härlig ull som inte sticks.

Så här ser den ut på mig:
malenebirger1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.