ANNONS:

Frisör som inte vill använda Olaplex från Baldacci

olaplexhemmabahndling
I det här inlägget där jag skriver om hur Olaplex gjorde mitt hår risigt, tipsar en läsare om att frisören och bloggaren Elin Johansson på Metro Mode inte heller gillar Olaplex och inte använder det längre till sin kunder. Detta på grund av att hon upplever att Olaplex lägger sig som en hinna och att hon inte får samma kontroll över hårets kvalitet under blekningsprocessen.

Det är också mycket anmärkningsvärt att Elin har en liknande upplevelse vid kontakt med det svenska företaget Baldacci som är återförsäljare av Olaplex i Sverige. De menar att Olaplex är fantastiskt på alla hår och att det är handhavandet av produkten som är fel – inget annat.

Jag tycker det är modigt av Elin att som frisör våga gå emot Baldacci då de också har andra frisörmärken. Och av någon konstig anledning är det inte många bloggare och framförallt frisörer som vågar gå emot företaget. Jag har nämligen fått många kommentarer och mail där folk är tacksamma att få denna info efter att de också fått sitt hår förstört.

Kan de inte Baldacci bara erkänna att Olaplex gör vissa hår frissiga och risiga? Jag kommer då aldrig att använda Olaplex igen.

2 Comments

  1. Annie
    26 June 2017 / 00:27

    Alltså Olaplex känns ju typ som en sekt. Är ju aldrig så att en produkt funkat för alla tidigare så varför skulle den göra det nu? Om man ser på trenden i frisörvärlden med så känns det som att att många frisörers kunder kapar håret kortare och kortare efter varje besök med. Känns typ som att det lite hänger ihop med att kundernas hår blivit sämre generelllt av kombon Olaplex + blekning. För om folk helt plötsligt att fått helt fantastiska och reparerade hår hade man väl ändå i någon frisörblogg kunnat se exempel på blonderade kunder med fantastiska långa hår som växer som ogräs?

    • 26 June 2017 / 11:18

      Det verkar fungera för en del. Kanske funkar bäst på de med tjockare hår?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.