ANNONS:

30% rabatt på Decleor – bara idag!

Decleor rea
Idag har Hudoteket ett himla bra erbjudande, tycker jag. Det faller mig helt i smaken, så att säga. Under hela dagen ger de 30% rabatt rabatt på Decleor. Och det gäller också kiten. Superbra för dig som vill testa nya produkter från Decleor eller kanske ge bort i julklapp. Varför inte både och? 😉

P.S. Och i det här inlägget när jag skriver om oljor till ansiktet är det Decleor jag menar. Mina favoriter är Ylang Ylang(när huden tenderar att bli fet, annars Ros d’ Orient om du är lätt känslig eller Neroli som passar de flesta. Inga oljor som täpper till och ger finnar. Här pratar jag underbara eteriska oljor. Du kanske ska vara försiktig med naturliga produkter om du är väldigt allergisk, annars är det bara att köra på.

2 Comments

  1. 8 December 2016 / 22:33

    Decleor har så bra produkter så jag ska nog ta mig en titt. Tack för tipset. Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.