ANNONS:

Nya skönhetsprodukter som ska testas

restylane-nattserumGalderma delade ut nattserum från Restylane på minglet. Detta innehåller syra och ska reducera både fina linjer och åldersfläckar. Åldersfläckar har jag inte men anti-age gillas. Min hud är van vid syror så jag kan troligtvis använda den varje natt dirket som en tillfällig kur. Annars är det lämpligt att sakta vänja huden. Syror kan sticka lite i huden men det är ingen fara – visar bara att det fungerar.

harprodukter-fran-revlon
Av Chic Skönhetssalong fick jag en kur från Revlon att spraya i håret (tror jag fått ett mindre test tidigare som jag glömt att använda) och ett schampo från samma märke. Kul att testa nytt schampo till håret.

På tal om hår så var det en och en halv vecka sedan jag slingade håret. Trots att det gått så kort tid känns det inte nyslingat alls. Märkte efter ett par dagar att slingorna hamnade en bra bit upp. Så synd! Jag får boka ny frisörtid och eftersom jag diskuterade en hel del hår, slingor och styling med Chic som var på minglet kommer jag att boka där nästa gång. Frågan är om det ska bli redan nu i december eller i januari. Hm…. Det känns som 2 månaders vanlig utväxt så det lutar åt december eller i början av januari.

7 Comments

 1. 29 November 2016 / 23:11

  Tråkigt när man vill ha det snyggt och så blir det inte ens så.

 2. 30 November 2016 / 19:29

  Kan verkligen rekommendera balage tekniken, men bara en liten aning mörkare i botten och inte väldigt långt ner. Sen jag började med det behöver jag bara slinga håret 2-3 gånger om året eftersom botten redan är mörkare! Kan rekommendera Modesto i Oxie , bort inte alls i närheten, men väldigt bra priser eftersom de ligger en bit ut! Natali har jag varit hos, väldigt duktig!

  • 2 December 2016 / 10:08

   Kanske ska våga testa det då. Jag är lite rätt för utväxt. Du har ingen bild du vill skicka? 🙂

   • Susanna
    3 December 2016 / 00:27

    Jag ska dit nästa fredag, så nu är det bara trist ( och grått framtill) 😉 och har då slingat i april senast! Modest heter salongen förresten! 😀 Och hon heter Felicia, haha inte ett rätt, men duktig är hon! Ska absolut försöka komma ihåg att skicka en bild! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.