ANNONS:

Provar scarf från Lauren Ralph Lauren

srarj-lauren-ralph-laurenVisst får man se allvarlig ut när man provar scarf? 😉

Kom på att jag inte berättat hur jag gjorde med sidenscarfen från Lauren Ralph Lauren som jag beställde hos Zalando. Jag behöll den trots att färgen inte är hundra på mig (den röda).  Jag får helt enkelt se till att ta upp den orange och den bruna färgen och använda extra bra foundation. På bilden har jag bara BB-krämen från Carita och ett lätt puder från Laura Mercier.

Jag har ingen annan slinkig scarf (som jag vill använda) och den orange färgen matchar min orange väska perfekt. Lite damigt med den här typen av scarf men det kan ju passa min avundsvärda ålder. Haha. 🙂

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.