ANNONS:

Bloggvärlden bakom kulisserna

att-lyfta-andra-bloggare
Här hittar du Dianas nya webbutik – Pink Boulevard!

Diana som har bloggen Dianas Drömmar har jag följt i flera år. Jag läser inte så många bloggar regelbundet, eftersom jag inte enbart bloggar längre, men går in ibland hos gamla bloggkollegor som jag kallar det. T. ex. Diana, Engla, Therez och Annawi. Dock är jag väldigt dålig på att kommentera.

Tycker Diana skrev ett väldigt bra inlägg om hur bloggvärlden ser ut. Ibland tänker jag att det är tur att ni läsare inte vet hur det går till. Ni hade blivit chockade över hur både nya och etablerade bloggare (jag trodde var seriösa) beter sig för att enbart framhäva sig själva. Hur mycket fake, fusk och inställsamhet som finns bakom. Fy, vad det äcklar mig.

Så vad kan man göra åt det? Det finns bara en sak att göra som med allt annat. Vänta ut och våga gå emot strömmen. Våga säga nej trots att det inte i det korta loppet innebär fördelar. Och lyft de som är bra och seriösa på riktigt.

4 Comments

  1. 23 November 2016 / 13:17

    Förstår att du märker av sådant mer än jag som är så liten ännu. Men du har så rätt, man ska lyfta fram de som är seriösa och bra. och bland dem finns ju du!! <3 Kram Annika

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.