ANNONS:

Peeling du gör själv med Yves Rocher peelingpulver Scrub to Mix

peeling-du-blandar-sjalv
För en tid sedan fick jag ett presskit av Yves Rocher. Jag blev direkt nyfiken på peelingpulvret som ska blandas med valfri ansiktsrengöring. Det var inte förrän idag jag kom till skott att testa det eftersom jag råkade slarva bort det. 😉

Först tvättade jag med min vanliga ansiktsrengöring som innehåller AHA-syror och därefter tog jag lite av rengöringen och mixade med Yves Rocher Scrub To Mix som produkten heter. Skitbra! Jag fick till en peeling som passar perfekt för mig – effektiv med både korn och syror.

Jag ser flera fördelar med den här produkten:

  1. 100% naturliga ingredienser.
  2. Jag kan själv bestämma hur koncentrerad peelingen ska vara.
  3. Jag kan blanda med vilken annan produkt jag vill ha. Det behöver inte nödvändigtvis vara en rengöring. Det skulle också kunna vara en ansiktsmask eller en dålig peeling som behöver förbättras när det gäller andelen peelingkorn.

35 g kostar just nu 79 kr (normalt 99 kr). Yves Rocher har därutöver ett erbjudande under helgen som innebär att du får första produkten du lägger i varukorgen på köpet. Du kan alltså klicka hem två utan att behöva betala för den första. Eller så kan du klicka hem en annan produkt. Vad du än väljer att göra – glöm inte att ange koden TREAT16. Här är direktlänk till peelingpulvret.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.