ANNONS:

Spännande presskit från Yves Rocher med ögonskuggor i olika färger

yr1
Igår hämtade jag ut det här presskitet från Yves Rocher. Ska bli skitspännande att testa peelingen för ansiktet där torrsubstansen mixas med den rengöring jag själv väljer. Då kan jag själv bestämma koncentration av korn. Jag vill ha många, många peelingkorn.

Ögonskuggorna är jag också nyfiken på. Jag halkar lätt in på brunt både till vardag och fest men färg är betydligt mer spännande. Jag tror jag börjar med blått. Rosa kanske inte är min bästa färg men jag kan använda den som komplement till an annan basögonskugga i en annan färg.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.