ANNONS:

Sveriges bästa prenumerationsbox ska utses!

sveriges-basta-prenumerationsboxFoto: Petra Stentagg (Bloggen om gratis), Johan Svenring (Ehandelstips.se), Hanna Bergh (Rabble), Sixten Engström (Skyltcentralen.se), Karl Kihlbom (Vendre) och Käthe Nilsson (Hittabox.se).

Min tjänst Hittabox.se har instiftat priset Årets Box i Sverige och detta året blir första gången det utdelas. Det har kommit in jättemånga, bra nomineringar från boxprenumeranter med förslag på månadsboxar och prenumerationsboxar i fyra olika kategorier. Så vi i juryn har en del att göra. 😉

Jag ska gå igenom alla svar och skapa ett underlag så att vi i juryn lätt ska kunna ha något att utgå ifrån. Därefter är det dags för omröstning. Ska bli väldigt spännande att se vem som vinner detta år.

P.S. Nyfiken på juryn? Här finns en presentation av både priset och juryn.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.