ANNONS:

Rosor och krysantemum i läcker färg


Igår köpte jag med mig de här blommorna. En bukett rosor och en bukett krysantemum (skulle jag tro). Älskar färgen. Lite ovanligt för mig faktiskt, som annars föredrar buketter i mixade färger.

Jag börjar dagen i Helsingborg med inkubatormöte på E-commerce Park. Det är typ gruppterapi för e-handlare. Haha! Köper nog med sushi till middagen för att spara lite tid, och hinner då fixa lite saker innan nattningen (min tur idag). För på onsdag förmiddag blir det möte och inspelning i Malmö. Resten av veckan ska jag vara sjukt produktiv framför datorn. Håll tummarna för att barnen håller sig friska i dessa VAB-tider. Annars får jag jobba på i helgen. Mycket spännande saker som händer just nu med både Hittabox och Sweden Influencers.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.