ANNONS:

Rätt så julig outfit


outfit3
Du kanske minns den här röda lilla jackan från Zara jag först suktade efter och sedan köpte på rean? Det var flera månader sedan och jag har bara använt den en gång. En. Endaste. Gång. Hur kunde detta ske? Idag undersöker jag saken genom att ha den på mig. Jag har också en t-shirt från Maison Scotch, mörkblå jeans från Reign Italia, beige boots från Hope och en beige ullkappa från Esprit. Kappan fick jag i julklapp förra året.

På tal om julen har jag redan börjat fundera på vad som ska bakas, lagas och hur det ska pyntas, hur granen ska stå och om vi kanske ska ha två, vad barnen ska  få i julklapp och en massa annat viktigt. 🙂 Måste fixa två nya adventsstakar och en sladdlös julgransbelysning.

Den här lilla röda kavajen blir om inte annat helt perfekt i december. Visst är den julig?

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.