ANNONS:

Vad gör jag med bloggen nu?


Igår kväll märkte jag att jag inte kunde ladda upp bilder till bloggen. Trodde det var något strul med filrättigheterna bara. Men det beror på att min blogg har vuxit ur webbhotellet fick jag reda på idag. Jag har tre alternativ:

 1. Byta från webbhotell till VSP
  Fördel: Jag kan låta bloggen fortsätta växa här.
  Nackdel: Krävs en hel del kunskap om applikationsprogram. Det kommer att ta tid att lära mig detta.
 2. Byta från egen domän till portal
  Fördel: Slipper allt det tekniska kring bloggen. Kul nystart.
  Nackdel: Kan inte kontrollera allt själv. Viktigt att det är en tidning/portal som stämmer överens med mitt tänk.
 3. Rensa nuvarande bloggen.
  Fördel: Går ganska snabbt att fixa.
  Nackdel: Gammalt innehåll försvinner.

Vad hade du valt att göra? Medan jag funderar så fortsätter jag att blogga på som vanligt men får lägga upp bilderna på någon av mina andra webbplatser och sedan länka dem hit här. Lite krångligare för mig med du kommer inte att märka någon skillnad skulle jag tro. 🙂

5 Comments

 1. 17 October 2016 / 22:49

  Nää men oj vad jobbigt.

 2. 18 October 2016 / 06:04

  på vilket webbhotell bor du? utöka/betala för mer plats är väl det enklaste. slipper du byta adress, bra för dina följare ju.

  • 18 October 2016 / 14:23

   Jag är på max nu. Nästa steg är VSP. Men jag rensade bort en stor backupfil så jag hinner fundera vad jag ska göra. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.