ANNONS:

Inredning: Marmor & mässing


Jag har valt metallen mässing i framför allt vardagsrummet. Funderar på att ta in ett litet bord i mässing (nr 4) eller satsbord i guld och marmor (nr 6) alternativt serveringsvagnen (nr 3). Det lutar faktiskt mot serveringsvagnen eftersom den är mer funktionell och lätt att flytta.

Jag spanade också in skärbräda i valnötsträd (nr 1) till köket, men kan också tänka mig en marmorbricka (nr 2). Smidigare med marmorbricka än ett helt bord som ju väger betydligt mer. Och så gillar jag brunt förkläde i skinn (nr 5). Lite maffigare och rejälare på något vis än tyg. 🙂

Shoppingsugen? Allt ovan finns hos Ellos. Glöm inte att använda rabattkod 345403 som ger 30% rabatt.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.